COMENÇA LA CUINA DE TEMPORADA DE TARDOR 🍄

Des de l’Associació es fa un balanç molt positiu de la Campanya “Cuina de temporada tot l’any” que té per objectiu posicionar encara més Roses com a destinació gastronòmica oferint els vilatans i també als visitants tapes, plats i menús elaborats amb productes de cada estació de l’any.

La campanya ha estat ideada per la taula de Gastronomia de l’Associació, es va iniciar amb la cuina de primavera i a partir d’avui serà el torn de la cuina de tardor.

A la campanya per oferir plats elaborats amb productes de tardor ja s’hi han adherit els primers 10 restaurants i s’espera que se n’hi vagin sumant més. Els restaurants que ja han anunciat que hi participen són: Risech, Cal Campaner, Els Pescadors, l’Ancora, Falconera, Norat, Santa Llúcia, Gozos Mundanos, La Bodega, i Rom. La cuina de temporada de tardor s’allargarà fins el 22 de desembre.

Vols saber quins són els restaurants que hi participen? Quins plats, tapes i/o menús ofereixen? Descobreix tots els detalls aquí 👉 www.livingroses.cat/cuina-de-temporada/ 

Bon profit!

Deixa un comentari