ENS SUMEM A LA RUTA DE LES TAPES!

Des de l’Associació ens sumem a la Ruta de les Tapes amb una acció per reforçar els atractius del municipi 🤝

💥 Durant els dies en què se celebri la #RutaTapesRoses, entre el 17 i 26 de setembre, els restaurants adherits a l’entitat disposaran de tovallons de paper amb el lema “Gràcies per comprar, menjar i gaudir a Roses” 🙌

Els comerços associats a l’entitat ens hem volgut involucrar en la Ruta de les Tapes que l’Ajuntament de Roses organitza, amb una acció per reforçar els atractius del municipi. D’aquesta manera, els restaurants adherits a l’entitat disposaran, durant els dies en que se celebri l’esdeveniment, de tovallons de paper serigrafiats amb el lema “Gràcies per comprar, menjar i gaudir a Roses”. També s’hi inclou el portal de promoció de l’entitat: www.livingroses.cat . En total es repartiran 100.000 tovallons.

És una iniciativa sorgida de la taula de comerç de l’Associació que s’emmarca en l’estratègia global de l’entitat de treballar conjuntament amb l’Ajuntament en la promoció de Roses i que té la voluntat de sumar sinèrgies entre els comerços, restaurants i la resta d’empreses associades.

Deixa un comentari