💻Podreu descobrir tot sobre l’aposta de Roses i l’Associació pel medi ambient i la comunitat local en el nou apartat de sostenibilitat de la web Living Roses traduïda en quatre idiomes:
www.livingroses.cat/sostenibilitat

✅ Segurament ja esteu al cas del nostre segell “Cuidem Roses”, és una iniciativa real i efectiva. Les empreses que el porten es comprometen a aplicar bones pràctiques sostenibles en tres àmbits clau: economia, societat i medi ambient.
Aquestes pràctiques no només es reflecteixen en la gestió dels seus negocis, sinó que també les percebreu a través dels seus serveis i productes.

🏆 Ja són deu empreses que han obtingut el distintiu de la primera fase de bones pràctiques sostenibles Cuidem Roses i que durant aquest any i el següent s’iniciaran amb la segona fase:

🌳 Bim Consultors
🌳 Càmping Rodas
🌳 Càmping Salatà
🌳 Ciutat de Vacances Cala Montjoi
🌳 Empordàlia
🌳 Hotel 1935
🌳 Port Esportiu de Roses
🌳 Restaurant Sodemar
🌳 Sa Botigueta
🌳 Tren Turístic Roses Exprés.

🚶‍♀️ D’altres empreses han començat aquest any amb la fase 1 del Segell i podrem presentar-les abans d’acabar l’any.

✉️ Si ets una empresa interessada en adherir-te el segell Cuidem Roses o ja has passat la 1a fase i estàs interessat en tenir un Reel de les bones pràctiques sostenibles que ja estàs duent a terme a la teva empresa, contacta’ns a info@empresarisrosescapdecreus.cat.
Fem una Roses més SOSTENIBLE entre tots! 

 

Deixa un comentari