Des de la Taula de Comerç de l’Associació d’Empresaris Roses Cap de Creus ens sumem a la iniciativa de l’Ajuntament de Roses i inaugurem un nou projecte on tots hi podeu participar!
Diversos establiments de Roses han decorat els seus aparadors amb uns poemes creats pels alumnes del Centre Escolar Empordà. L’Associació vol posar en valor aquesta feina i per això, ha convocat un concurs a través d’Instagram per que es pugui votar els dos poemes que més agradin i així premiar els alumnes amb un val de 50 € a gastar amb material didàctic en les empreses associades.

📅 QUAN? 
DEL 26 DE MARÇ AL 23 D’ABRIL

👉COM ES PODRÀ PARTICIPAR?
1️⃣ Contemplant els aparadors participants des de la nostra carpeta destacada d’Stories d’Instagram “CONCURS Aparadors Mes de paraules”
2️⃣ Escollint el número del poema preferit
3️⃣ Fent clic aquí sota en el número del poema preferit!

🔴 ESTABLIMENTS/APARDORS PARTICIPANTS:

Oficina de Turisme Roses, Bugaderia El Cisne, Desigual, Only, Espai Mobles, Aluminis Sabina, Teatre Municipal Roses, Boutique Mach, Mercat Municipal, Papereria Carlín, 6U Surf, Farmàcia González, Fleca Pa Pa, Piscina Municipal Roses, Kimy Caramels, Farmàcia Bibiana, Ajuntament de Roses, Brevatges, Oficines Port Esportiu Roses, Perruqueria de la O, Calçats Dari, Carnisseria Victòria, Farmàcia Gratacós, Shop-In, Fruites Santiago.

👉 CLICA I MIRA ELS APARADORS DEL MES DE PARAULES 

 

 

Deixa un comentari