DES DE LA TAULA DE COMERÇ S’ESTAN PREPARANT DIVERSES ACCIONS PER AQUEST NADAL
APUNTEU BÉ…, US EN FEM QUATRE CÈNTIMS!

 

COMPRA AL COMERÇ LOCAL I GUANYA 3.000 €
DATES: 22 de novembre fins al 21 de desembre
SORTEIG: 22 de desembre

Durant el període que dura la campanya els comerciants i restauradors regalaran per cada compra mínima de 10€ als seus clients una butlleta per participar en el sorteig de 3.000 euros. El client haurà d’omplir la butlleta amb les seves dades i dipositar-la en l’urna que hi haurà als comerços participants. El guanyador disposarà de dos dies per gastar-se els 3.000 euros en els establiments adherits a l’entitat.
La campanya és una manera clara i directa de dirigir-se als seus clients per incentivar-los a realitzar les seves compres en els establiments del municipi adherits a l’Associació i per promocionar el comerç local.

Consulteu les BASES clicant aquí

NECESSERS I CARTES PELS REIS MAGS
Per altra banda, per reactivar el comerç i per sensibilitzar a la gent de la importància de comprar al comerç local, els comerços associats obsequiaran els seus clients amb un necesser serigrafiat amb el lema “A Roses fem comerç local” segons les seves compres i fins a esgotar existències.
I per als més petits, una carta dels Reis Mags d’Orient perquè l’omplin i la puguin portar al patge reial.

DECORACIÓ NADALENCA 
Es decoraran els carrers i els aparadors aprofitant els avets de Nadal de l’any passat. La imatge serà unificada decorant l’avet de color vermell i amb llums blanques i amb una estrella dissenyada per l’Associació. La decoració dels aparadors es farà, un cop més, en col·laboració amb els alumnes del Cicle Formatiu d’Activitats Comercials del Centre Escolar Empordà.

 

I… estigueu atents a principis de desembre… s’editarà un VÍDEO DE NADAL per posar en valor el comerç local i sensibilitzar als ciutadans de la importància de fer les compres al municipi i contribuir, d’aquesta manera, al manteniment dels establiments.
El vídeo es difondrà a través de les plataformes en línia de l’entitat, la televisió local i el cinema.

Deixa un comentari