🟢 Ja són 10 empreses de Roses del sector de la restauració, l’allotjament turístic, els serveis i les activitats, han obtingut el nou segell Cuidem Roses, de bones pràctiques en gestió sostenible.

📌 Avui al hall del Teatre Municipal de Roses, hem fet l’acte d’entrega d’aquest segell a les primeres empreses acreditades. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Roses, Joan Plana, i del regidor de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens.

👩‍🏫 L’acte ha inclòs la ponència “Reptes per iniciar el camí cap a la sostenibilitat”, a càrrec de Judit Díaz, professora de la Universitat de Girona i experta en sistemes d’indicadors per mesurar la sostenibilitat en destinacions de costa.

🌳 Són les primeres empreses a rebre aquest distintiu, pioner en una organització empresarial com la nostra, que distingeix els establiments que adopten mesures per reduir el seu impacte ambiental i que té per objectiu fer més sostenible la destinació. La idea és que s’hi adhereixin el màxim nombre d’empreses.

🥇 Aquestes són les primeres empreses amb el nou Segell:

✅ Bim Consultors
✅ Càmping Rodas
✅ Càmping Salatà
✅ Ciutat de vacances Montjoi
✅ Empordàlia
✅ Hotel 1935
✅ Port de Roses
✅ Restaurant Sodemar
✅ Sa Botigueta
✅ Tren Turístic

Entre les mesures que estan aplicant aquestes empreses hi ha l’adquisició de vehicles i carregadors elèctrics; i la instal·lació de plaques fotovoltaiques, calderes de biomassa i llums leds. També fan compres a proveïdors locals, controls de consum energètic, reutilitzen caixes de proveïdors i fan campanyes de conscienciació a les xarxes socials.

Si voleu obtenir més informació o us voleu adherir contacteu-nos a:
info@empresarisrosescapdecreus.cat

 

Deixa un comentari