PREMI ARJAU D’HONOR A FERRAN ADRIÀ 👩‍🍳

🌟L’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus va lliurar ahir el primer premi Arjau d’Honor al xef Ferran Adrià, en agraïment a la seva trajectòria, que ha convertit Roses en un pol gastronòmic mundial.

📣 L’acte, que es va dur a terme ahir al Teatre Municipal de Roses, va comptar amb la presència de l’alcalde, Joan Plana; de la directora general de Turisme de la Generalitat, Marta Domènech; del president de l’Associació, Miquel Gotanegra; el president de la Federació d’Hostaleria de les comarques de Girona, Antoni Escudero; a més d’altres autoritats i representants del món empresarial. També va assistir Mateu Casañas, cuiner i propietari dels restaurants Compartir i Disfrutar.
A més a més, a través d’un vídeo retransmès durant l’acte, el xef Joan Roca  i Fermí Puig van remarcar la gran feina i aportació en la gastronomia i el territori feta per Ferran Adrià.

ℹ️ Els premis Arjau són uns reconeixements que els empresaris de Roses concedeixen a persones vinculades amb el municipi, que han tingut una trajectòria modèlica i que amb la seva dedicació i entrega han ajudat a posicionar Roses com a població turística capdavantera. Es van impulsar l’any 2015  amb un reconeixement a Juli Soler, l’artífex amb el xef Ferran Adrià de elBulli i aquest any s’ha creat aquest nou premi, l’Arjau d’Honor, atorgat a Ferran Adrià.

Vídeo de l’acte d’agraïment Joan Roca i Fermi Puig

Comunicat als mitjans 

Deixa un comentari