🟢 Avui a la SUF de Roses hem fet l’acte d’entrega dels 6 nous segells Cuidem Roses a empreses i entitats del nostre municipi per la seva tasca en gestió sostenible.

👣 L’acte d’avui ha inclòs la ponència “Les empreses turístiques a la Roses del 2030”, a càrrec del regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Roses, Fèlix Llorens; la cap de la Unitat de Turisme, Sara Lladó; i la cap de l’Àrea de Promoció Econòmica, Carme Delclós.

🌳 També s’ha organitzat la taula rodona “Bones pràctiques sostenibles a les empreses”, que ha comptat amb la participació de Sònia Joanals, CEO de l’hotel Bell Repòs de Platja d’Aro; Lisa Van den Bergh, responsable de Qualitat i Medi Ambient del Terraza Grup de Roses; i Joan Francesc Recio, responsable de  Qualitat i Medi Ambient del càmping Les Medes de l’Estartit.

🙍‍♂️ Durant el seu parlament el president de l’Associació, Miquel Gotanegra, ha afirmat que “ara només hi ha un camí: treballar per seguir essent una destinació líder en sostenibilitat” i també ha destacat la necessitat de la formació contínua del personal.  Per la seva banda, l’alcalde Josep Maria Martínez ha reconegut l’esforç de les empreses de Roses que han obtingut el segell en el camí de l’excel·lència.

🥇 Els 6 nous segells Cuidem Roses d’aquest 2023 són:

✅ Pescadors de Roses
✅ Sk Kayak
✅ Grup d’Esports Nàutics de Roses
✅ Restaurant Cal Campaner
✅ Grop Audiovisuals
✅ Platges de Roses

📌 Amb ells, ja són 16 les empreses i entitats de Roses que compten amb aquest segell, que garanteix les seves bones pràctiques en matèria de sostenibilitat.

✅ Bim Consultors
✅ Càmping Rodas
✅ Càmping Salatà
✅ Ciutat de vacances Montjoi
✅ Empordàlia
✅ Hotel 1935
✅ Port de Roses
✅ Restaurant Sodemar
✅ Sa Botigueta
✅ Tren Turístic

Si voleu obtenir més informació o us voleu adherir contacteu-nos a:
info@empresarisrosescapdecreus.cat

Deixa un comentari